torstai 4. joulukuuta 2014

Kirjan esittely

Valitsin luettavakseni Sarah Watersin romaanin nimeltä Yövartio. Tarina sijoittuu toisen maailmansodan aikaiseen Lontooseen ja kertoo neljän nuoren elämästä sodan jälkeen sekä sen aikana. Yövartio kulkee kronologisesti takaperin, mikä on minulle poikkeuksellista, sillä en ole ennen lukenut mitään vastaavaa. Kirjan paksuus (noin 500 sivua) huolestuttaa, mutta synopsiksen luettuani itseluottamukseni kasvaa huomattavasti: tarina vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta.
Sarah Waters ei ole minulle tuttu kirjailija, mutta nopean googlailun jälkeen huomaan jo tykästyneeni hänen tuotantoonsa - uskon lukevani muitakin hänen teoksiaan Yövartiosta selviydyttyäni. Waters on filosofian tohtori ja hänen genrensä on historialliset romaanit. Kumpikin aihe on minulle mieleinen, joten veikkaan saavani romaanista paljon irti.



3 kommenttia:

  1. Kuittaattehan vielä etunimellänne, kuka on kirjoittanut, niin tiedän antaa pisteet oikeille ihmisille. :)

    VastaaPoista
  2. Itsekkään en ole vielä koskaan lukenut kirjaa, joka olisi kirjoitettu Waltersin tapaan "nurinkurin", mutta se kuulostaa hauskalta idealta ja tekee lukukokemuksesta varmasti erilaisen. Hienoa, että löysit kirjailijan ja kirjan joka sopii omiin mielenkiinnon kohteisiisi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos saat ajatukset pysymään kasassa mennessäsi ajassa taaksepäin, niin varmasti lukukokemus on hieno! Itsellä ainakin meni monta juttua ihan ohi aluksi, piti vähän kaivella edellisiä lukuja ymmärtääkseen äsken lukemaansa :D
      Haha, kiitos huolenpidosta ♥

      Poista